top of page

Onze merken

Tuinmachines Maldegem is erkend verdeler van een selectie van topmerken,
waaronder Husqvarna, Iseki en GTM. Een nieuwe of tweedehands grasmachines, zitmaaier, robotmaaier, hakselaar, kettingzaag, bladblazer, heggenschaar, hoogsnoeier, ... nodig? Met onze merkkennis en jarenlange ervaring adviseren we je graag.
Bekijk hieronder onze merken of bel ons voor meer informatie.

Husqvarna

300 jaar vakkennis

Al meer dan 300 jaar levert Husqvarna bos-, park- en tuinmachines aan professionals en particulieren wereldwijd. Het Zweedse merk was een van de pioniers op vlak van robotmaaiers. Betrouwbaar, innovatief, duurzaam én van topkwaliteit. Contacteer ons voor meer info.

Husqvarna bij Tuinmachines Maldegem
Iseki grasmaaier bij Tuinmachines Maldegem

Iseki

Betrouwbaar & innovatief

Iseki is bekend om zijn hoog kwaliteitsniveau en de betrouwbaarheid van zijn machines. Met technologische innovatie zet het merk in op efficiëntie. Het gamma van Iseki is uitgebreid: van kantensnijders tot bladblazers, heggenscharen en alle types grasmaaiers.
Contacteer ons voor meer info.

GTM

Tuinieren als een professional

GTM staat voor Green Technology Machinery en biedt een uitgebreid aanbod technische producten voor het onderhoud van tuin & park. Van gazononderhoud tot grondbewerking, met de degelijke machines van GTM professional pak je elke tuinklus aan als een echte pro.
Contacteer ons voor meer info.

GTM Professional bij Tuinmachines Maldegem
Echo kettingzaag Tuinmachines Maldegem

Echo

Hoge prestaties & topkwaliteit

Alle ECHO motoren zijn ontworpen met hetzelfde doel: kwaliteit met een optimale vermogen/gewicht verhouding. Met ECHO kiest u steeds voor een motor van professionele klasse, en investeert u in topgereedschap op lange termijn. Contacteer ons voor meer info.

Kersten

Duitse kwaliteit

Kersten is een toonaangevende Duitse fabrikant van machines geschikt voor zowel groenvlaktes als (half)verhardingen. Het gamma omvat veegmachines, onkruidborstels, klepelmaaiers, bladblazers en -zuigers, bodemfrezen, sneeuwruimschilden, … Contacteer ons voor meer info.

Kersten tuinmachines bij Tuinmachines Maldegem
HOAF bij Tuinmachines Maldegem

Hoaf

Onkruid bestrijden met infrarood

De onkruidbranders van Hoaf bestrijden onkruid met de unieke InfraPlus technologie: infrarode stralingswarmte en een krachtige warme luchtstroom. Een milieuvriendelijke manier van onkruid bestrijden! Contacteer ons voor meer informatie.

Muratori

Kleine landbouwmachines

Het Italiaanse Muratori begon als kleinschalige onderneming die landbouwmachines repareerde. Ondertussen is het een wereldwijd bekend merk dat machines produceert voor tuin- en landbouw aan uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Voor het grotere werk: zaaimachines, frezen, rotoreggen, ....
Contacteer ons voor meer informatie.

Muratori bij Tuinmachines Maldegem
Merken: Projecten
bottom of page